Free Porn
xbporn

Proiectele nodurilor rutiere de la Coloneşti şi Suseni, blocate la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

Date:

Două investiţii importante de pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Piteşti, de pe tronsonul 4, sunt blocate în instanţă.

Reprezentanţii firmei Like Consulting au depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) în data de 14 februarie împotriva firmei de proiectare Specialist Consulting a fost desemnată câștigătoare a contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate.

Astfel, proiectele privind studiile de fezabilitate ale nodurilor rutiere de la Coloneşti (Olt) şi Suseni (Argeş) bat pasul pe loc din cauza contestaţiei.

În contestaţie, firma Like Consulting cere anularea licitației și a tuturor documentelor anterioare, precum și reevaluarea ofertelor depuse.

CNSC a supus analizării toate documentele vizate şi va lua o decizie privind acceptarea contestaţiei sau nu. Dacă răspunsul nu mulţumeşte firma Like, atunci aceasta se poate adresa instanţei, lucru care au face ca proiectul de investiţie să fie amânat cu luni bune.

Pe data de 4 februarie 2024, Specialist Consulting a fost desemnată câștigătoare a contractului pentru proiectarea preliminară.

Firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câștigat contractul pentru elaborare Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DEx 12) pe DN 65 (Colonești), județul Olt și DJ 659 (Suseni), județul Argeș!

Contractul are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

Investiția (finanțată prin PT) este necesară ca urmare a construcției drumului expres Craiova – Pitești care generează valori de trafic suplimentare.

Construcția celor două noduri rutiere va facilita accesudruml persoanelor și mărfurilor între localitățile mici și centrele urbane mari din Oltenia și Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă”, declara recent directorul CNAIR, Cristian Pistol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...