Provocare pentru Slatina: Elena Iotu, candidat USR pentru Primărie

Date:

În cadrul unei conferințe de presă susținută pe 14 februarie, USR Olt a anunțat candidatura Elenei Iotu pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina. Până în prezent, este singura femeie care va intra în lupta alegerilor din acest an.

Elena Iotu, candidata USR Slatina pentru primăria reşedinţei de judeţ, şi-a început intervenţia cu o declaraţie de dragoste atipică. Nu faţă de o persoană, aşa cum se fac declaraţiile astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor, ci faţă de municipiul Slatina.

Bună ziua! Am puține emoţii. Este cea mai importantă conferinţă de presă din întreaga mea carieră politică. Fiind şi Ziua Îndrăgosţiţilor, aş dori să fac o declaraţie de dragoste: Slatina este cel mai frumos oraş din ţară, este oraşul în care am copilărit, este orașul în care mi-am petrecut adolescenţa, este orașul am crescut, în care m-am dezvoltat şi este oraşul pe care eu îl iubesc cel mai mult”, a declarat Elena Iotu.

Un proiect de suflet

În cadrul declaraţiei sale, Elena Iotu a făcut public un proiect la care ţine foarte mult. Este un proiect pentru sănătate, investiţie de care se pot bucura şi oltenii. Un spital de pediatrie în Slatina este promisiunea primordială a Elenei, care va face tot posibilul pentru îndeplinirea acestui vis.

Da, o să candidez la Primăria Slatina din partea USR! O să fac tot ce îmi stă în putinţă şi cu ajutorul presei şi al slătinenilor, o să câştig primăria. De ce intru în această bătălie, de ce am acceptat această provocare? Pentru că Slatina este oraşul pe care alţii nu îl iubesc cum îl iubesc eu. Suntem sătui de toate poveștile de dragoste care apar în presă, suntem sătui de toate declarațiile de dragoste făcute de oameni care nu sunt slătineni, care nu trăiesc în fiecare zi aici în Slatina care doar vor să candideze și care vor doar să ne arunce o pată de mizerie peste ceea ce vrem să facem cu adevărat. Slatina este un oraș pe care îl iubesc cu adevărat cum alții nu îl iubesc de fapt pentru că dacă l-ar fi iubit, alţii nu l-ar fi lăsat neasfaltat zeci de ani de zile, nu l-ar fi lăsat fără sală polivalentă, nu l-ar fi lăsat fără locuri de parcare, fără terenuri de sport pentru copii şi, mai ales, fără spitale de pediatrie. Slatina şi întreg judeţul au nevoie de un astfel de spital. Realizarea acestui spital este proiectul meu de suflet şi vreau să mă dedic total lui”, mai spune Iotu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...