Putregai la OPC Olt! Corpul de control al ANPC, bruscat şi intimidat să efectueze controale în Slatina

Date:

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a transmis că, în urma vizitei de luni, în judeţul Olt, membri ai corpului de control al insittuţiei au fost luaţi la bătaie de soţul directoarei OPC Olt, Angelica Filotie. Atât directorului OPC Olt, cât şi soţului, li s-a părut că acel control este o hărţuire.

Bărbatul a devenit violent cu şeful corpului de control, i-a luat telefonul din mână şi l-a aruncat de perete. Apoi a plecat cu soţia, care acuza puseuri de tensiune.

Astăzi, preşedintele ANPC a ajuns în Slatina, la prima oră. Acesta a vrut să afle ce a generat starea de la OPC Olt. El crede că evenimentul a vrut să intimideze corpul de control, care ar fi putut găsi nereguli la nişte firme ce par a fi protejate.

Ajuns la Slatina, şeful Autorităţii a găsit ceea ce OPC nu găseşte deloc: produse expirate de o lună sau de mai mult, servite în farfuriile consumatorilor din Slatina.

La unul dintre restaurante, un muşchiuleţ de porc expirase de vreo 40 de zile. În urma verificărilor la sânge, ca o coincidenţă, câteva restaurante de pe esplanadă erau zăvorâte, iar înăuntru se observa cum se făcea curat, din cauza sau datorita sefului ANPC, Horia Constantinescu.

FOTO: facebook.com Restaurant Insieme

4 COMENTARII

  1. Și unde era încuiat? Voi habar nu aveți pe ce lume trăiți, dacă vreun restaurant închide în timp ce se fac controale vin și pun sigiliu. Vă place decât să mințiți, doar ca să aveți și voi articole!

    • POATE CA ASA ESTE!! DE CE TOT TIMPUL CAUTATI A FUGI DE RESPINSABILITATE CÂND VI SE GASESC NEREGULI! CAND VA VETI INVATA MINTE CA TREBUI SA TERMINATI DRACU CU MIZERIILE IN TARA AIA!!!DAR TU CAND MERGI PRIN ALTE TARI ITI PLACE SA MANINCI MANCARE VECHE , PREPARATE CU TERMEN EXPIRAT??? INVATATI DRACU SA FITI CORECTI DE VRETI CEEA CE VEDETI IN ALTE TARI! NU DE CETATENII ROMANIEI VA BATETI JOC, SA FACETI CIT DE MULTI BANI SI CIND MERGETI IN ALTE TARI VA SPARGETI IN FIGURI SI AVETI PRETENTII!!! BINE V-A FACUT ; BINE VA FACE !!! BRAVO ANPC !! AR TREBUI IN FLUX CONTINUU SA VERIFICATI! STIU CE VB ! SI IN RO AM LUCRAT IN TURISM SI AICI IN ALTA TARA LUCREZ !!! TREBUI RESPECT SI CORECTITUDINE!!

  2. Poza articolului este de la un restaurant complet diferit (insieme) care n-a avut nimic in neregula cu mâncarea, fata de cel in care s-a găsit carnea expirata (Old hound).
    Cititorii ar putea fi induși in eroare și evita restaurantul din poza articolului,ba chiar defăimarea reputației restaurantului.

    • Cititorii sunt deştepţi şi ştiu că presa are libertatea de a folosi imagini cu caracter informativ. Din punct de vedere deontologic, s-a citat sursa şi nu se fac menţionări legate de control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...