Răbdare şi tutun pentru reabilitarea Podul Olt de la Slatina. CNAIR aşteaptă o hotărâre de guvern

Date:

Paşi mici şi lenţi în restaurarea vechiului pod de peste Olt, din dreptul municipiului reşedinţă de judeţ. Printr-un răspuns obţinut de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, am fost informaţi că instituţia are în derulare, prin DRDP Craiova, contractul de servicii având ca obiect reactualizarea proiectului tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică la obiectivul „Podul rutier peste Olt la Slatina pe DN 65 km 48+570”, cu antreprenorul SC POD-PROIECT SRL.

„Menționăm că proiectul tehnic a fost avizat în CTE-CNAIR SA, iar documentația tehnică urmează a fi avizată de catre Ordonatorul principal de credite. După obținerea Hotărârii de Guvern și alocarea fondurilor necesare, se va putea demara procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor”, se arată în răspuns.

Astfel, se aşteaptă, de la Guvernul României, o hotărâre, care să permită acordarea de fonduri necesare procedurilor ce vor duce la concretizarea unui moment mult aşteptat de către slătineni şi toţi cei care trec peste puntea dintre Oltenia şi Muntenia din dreptul Slatinei: începerea lucrărilor de reabilitare a pudului de peste Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...