Ramada Parc Hotel Slatina, în competiţia Top Hotel Awards pentru cea mai bună inaugurare

Date:

Un hotel renumit în ţară, în perioada comunistă, modernizat şi modificat pentru a îndeplini cele mai pretenţioase şi înalte standarde ale calităţii din dimeniul ospitalităţii. Parc Hotel, inaugurat la începutul anilor ’70, construit de firma statului român, „Carpaţi”, modernizat şi îmbogăţit cu un nivel de o echipă de profesionişti ai domeniului, care au venit cu un concept hotelier recunoscut la nivel mondial. Ramada Parc Hotel este un loc de relaxare, de odihnă şi de petrecere a timpului liber, menit să binedispună pe ficare oaspete. Calitatea cunoaşte noi cote prin profesionalism, personal pregătit şi servicii foarte bune.

Ramada Parc Hotel, al 14-lea hotel al brandul Ramada Wyndham Hotels & Resorts, inaugurat la începutul lunii octombrie 2022, intră în competiţia Top Hotel Awards, unde este nominalizat la categoria „Hotel opening of the year”.

Pentru a putea vota, trebuie să accesaţi linkul de aici. Apoi, introduceţi adresa de e-mal. În căsuţa de poştă electronică veţi primi un mail (în folderul New, Primite sau Spam) cu instrucţiunile aferente. După ce aţi intrat pe pagina de vot, căutaţi rubrica „Hotel opening of the year” şi votaţi hotelul Ramada Parc Hotel.

Votarea este posibilă până pe 7 mai 2023.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related