Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, proiect de acreditatre Erasmus+

Date:

Din dorința de dezvoltare profesională și de dezvoltare a școlii pe plan european, Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina a depus un proiect de acreditare Erasmus+ educație școlară, la termenul 19 octombrie 2022, primind răspuns favorabil în ianuarie 2022.

În primul an de acreditare, în cadrul proiectului ,,Învățarea limbilor străine – o competență pentru viața”, NR. 2022-1-RO01-KA121-SCH-000064143, coordonat de prof. Luță Claudia, în perioada 10-14.04.2023 a avut loc o mobilitate a cadrelor didactice din unitatea noastră școlară. Cursul de formare ENGLISH A LANGUAGE FOR ALL TEACHERS, furnizor AxaEdu, s-a desfășurat în orașul Istanbul, din Turcia, și a avut ca scop îmbunătățirea competențelor de comunicare în limba engleză. Prin activitățile zilnice, cele şase cadre didactice participante, Noajă Miu Daniel – director, Nica Amalia – prof. învățământ primar, Luțu Mirela – prof. religie, Nicolae Adela – prof. învățământ primar, Vladu Georgeta – prof. educația fizică şi Drăgici Marius – prof. educația fizică, în primul rând, și-au dezvoltat competențele de comunicare in limba engleza, dar au și legat prietenii cu ceilalți profesori participanți.

„Experiența trăită ne-a imbogățit sufletește si ne-a determinat să fim mai buni in tot ceea ce facem la catedră”, a menționat domnul director Noajă Miu Daniel.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...