Free Porn
xbporn

Senatorul Liviu Voiculescu: „Munca trebuie încurajată, nu suprataxată!”

Date:

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, afirmă că formaţiunea politică din care face parte își exprimă, printr-un proiect legislativ depus în Parlament, poziția de susținere pentru renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time.
Acest tip de suprataxare a contractelor part-time afectează, în prezent, angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar şi pe micii antreprenori, mai ales pe cei care tocmai au pornit la drum.
Liberalii susţin, cu tărie, că cetăţenii trebuie încurajaţi să muncească, nu suprataxaţi, iar, pentru combaterea muncii la negru, există instituţii abilitate.
Ideea supraimpozitării contractelor part-time a pornit din zona social-democrată, iar efectele acesteia se văd în prezent.

Partidul Naţional Liberal a reuşit eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time în 2019, însă, în 2022, ministrul social-democrat al Finanţelor, Adrian Câciu, a reintrodus supraimpozitarea, motivând că măsura va aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

„PNL își exprimă, printr-un proiect legislativ, depus în Parlament, poziția de susținere pentru renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, în condițiile în care suprataxarea acestui tip de contracte afectează deja angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar și micii antreprenori, în special cei aflați la început de drum.
În același timp și cu același scop, PNL susține scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și, de asemenea, orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri”, declară senatorul Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...