Free Porn
xbporn

„Singur acasă”, de 20 de ani la TV

Date:

Seria „Singur acasă” a debutat cu primul film lansat la 16 noiembrie 1990. În românia, primul film al seriei a fost lansat pe 16 aprilie 1993. Cu o zi înainte, pe 15 aprilie 1993, fusese anunţată premiera filmului în România, ăn ziua lansării noului post de radio: PRO FM, în cadrul unui buletin de ştiri. Filmul şi-a avut premiera românească într-o perioadă în care nimeni nu se gândeşte la Crăciun, fapt pentru care nu s-a bucurat de popularitate.

Producţia filmului poartă semnătura lui John Hughes, iar regizorul Chris Columbus a făcut din poveste un mare succes. Dar fără Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin McCallister, astăzi am fi vorbit despre un film banal de Crăciun.

Cu siguranță v-aţi întrebat adesea de ce familia McCallister nu observă absența lui Kevin. Acest lucru se întâmplă pentru că în scena în care toată lumea mănâncă pizza și laptele este vărsat, pașaportul lui Kevin ajunge la gunoi cu o mulțime de șervețele.

Nu ştiaţi:
– Ideea principală a filmului a plecat de la lupta mitică dintre David şi Goliat, unde un om mic învinge un gigant.
– Numele iniţial al filmului era „Christmas at home”. Steven Spilber a cerut regizorului să găsească un alt nume. A fost propus titlul „Home alone”.
– Filmul a avut încasări de 476,7 milioane de dolari.
– Din cauza lui Joe Pesci, Macaulay a avut câteva atacuri de panică. Potrivit lui Culkin, Pesci i-a mușcat unele degete pentru a face scena reală, atunci când îl atârnă de un suport.
– Filmele „Singur acasă” şi „Singur acasă – Pierdut în New York” trebuiau filmate unul după altul şi lansate la un an distanţă, însă greutăţile financiare, întâmpinate de producători, au amânat cu un an filmarea celui de-al doilea film.

Anul acesta este anul cu numărul 20 în care filmul se vede la TV şi al 19-lea când se vede la PRO TV. Anul trecut, Antena 1 a cumpărat dreptul de difuzare înaintea concurenţei. Filmele cu Kevin se vor vedea şi în 2024, şi în 2025 la PRO TV.

Diseară, de la ora 20:00, primul film din serie se va vedea la postul tradiţional, PRO TV. Cel de-al doilea se va vedea săptămâna viitoare, la aceeaşi oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...