Free Porn
xbporn

Slatina are buget pentru 2024!

Date:

A fost votat proiectul de hotărâre privind bugetul municipiului Slatina. Miercuri, 7 februarie, în cadrul şedinţei extraordinare, aleşii locali au votat bugetul reşedinţei de judeţ, în valoare de 449.430.000 lei
Bugetul local pe 2024 este structurat pe total venituri, în valoare de 376.658.000 lei, şi un excedent de 72.772.000 lei, bani care nu au fost cheltuiţi în exerciţiul bugetar care s-a încheiat.

„Poliția Locală Slatina are 2.300.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente, este necesar să fie schimbate anumite camere, tot ce înseamnă supravegherea domeniului public în municipiul Slatina.

La CSM Slatina, trebuie să facem o reparație la terenul sintetic, pentru că Secția de fotbal a crescut cu copii și juniori, avem multe cereri din partea părinților și vrem să le punem la dispoziție o infrastructură bună pentru copiii noștri, pentru ca ei să-și dezvolte talentul. De asemenea, tot la CSM Slatina, avem un buget de opt milioane de lei pentru tot ce înseamnă competiții, contracte sportive și prime, pentru fotbal, handbal și celelalte secții pe care le avem. În asistența socială, pentru că avem tichetele sociale de Paște și Crăciun, am asigurat. Partea de infrastructură ne interesează cel mai mult. Slatina este un șantier în lucru.

CAO are investiții pe partea de canalizare și alimentare cu apă, iar noi, în paralel, avem foarte multe investiții, atât pe buget propriu, cât și pe fonduri europene. La DASIP, avem 5.700.000 de lei pentru extinderea iluminatului public în zona industrială, strada Tunari, strada Orhideelor, General Aldea, strada Constructorului, strada Profesor P.S Aurelian. De asemenea, pentru reparații străzi, marcaje rutiere, carosabil și locuri de parcare avem un buget de 4.900.000 de lei. Îmi cer scuze slătinenilor pentru disconfortul creat, atât pentru lucrările noastre, cât și pentru cele de la CAO, avem un buget de 20 de milioane de lei repartizat pentru investiții pe mai multe străzi, printre care: strada Recea, strada Theodor Burcă, strada Grigore Alexandrescu, Mesteacănului, Văilor, Ecaterina Teodoroiu, Mănăstirii, Ferdinand, Mihai Eminescu și Oituz. Pe lângă aceste străzi, pentru care avem repartizați banii, anul acesta vom face un contract cadru pentru reparații. Absolut fiecare stradă, care a fost afectată de aceste lucruri ale municipalității, va fi refăcută de la zero. Vreau să vă solicit răbdare, pentru că ne vom bucura cu toții de străzile refăcută”, a declarat primarul Emil Moţ în cadrul unei conferinţe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...