Slatina opririlor de apă. Clienţii trebuie să plătească apa murdară care curge după fiecare întrerupere

Date:

Compania de Apă Olt mai face o investiţi, ocazie cu care face şi o oprire a serviciului de alimentare cu apă. Pe 10 mai, CAO întrerupe serviciul în partea de sus a oraşului, în intervalul orar 9.00-17.30. Ora de finalizare fiind una estimativă.

„Serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt miercuri, 10.05.2023, în partea de sus a municipiului Slatina, în intervalul orar 9.00-17.30.
Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări pe rețelele de distribuție apă, lucrări care impun golirea totală a sistemului de alimentare cu apă.
Facem apel la cetățenii care locuiesc în partea de sus a municipiului Slatina să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
După reluarea serviciului de alimentare cu apă, este posibil să apară fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei”, se arată în anunţul CAO.

O altă problemă, care vine după fiecare oprire de apă din oraş, este ridicată de clienţii companiei. Apa murdară, care curge prin instalaţii, după ce se reia activitatea serviciului. Apă pe care clienţii o plătesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...