Free Porn
xbporn

Slatina poate fi condusă de o femeie?

Date:

Anul 2024  se anunţă unul încarcat. Printre evenimentele care dau o încărcătură anului se află şi alegerile. Toate în acelaşi an. De la europarlamentare, care ar urma să aibă loc pe 9 iunie 2024, până la locale, care ar urma să fie orgaizate pe 29 septembrie. Alegerile din ultimul trimestru al anului sunt cele prezidenţiale, cu două tururi, pe 10 şi 24 noiembrie, iar cele parlamentare vor fi organizate pe 8 decembrie.

La Olt, dintre cei care vor să fie aleşi în scrutinele de anul viitor, singurele nume vehiculate sunt doar cele pentru Primăria Slatina. Doar bărbaţi. Trei la număr: Emil Moţ (PSD), Mario De Mezzo (PNL) şi Gabriel Buliteanu (AUR). Nicio femeie, însă.

Umblând pe internet, curioşi şi să fim la curent cu tot ce mișcă sub soare, am găsit o imagine interesantă cu un om pe măsură.
Este vorba de una dintre postările Elenei Iotu, în care aceasta apare având un panou drept fundal cu mesajul: „România ești TU”.

Slatina poate fi condusă de o femeie? Este Elena Iotu o propunere bună?

Ea este fiică, mamă, soţie, este o femeie altruistă, cu un CV bogat, cu multă activitate în sfera voluntariatului, o bună cunoscătoare a zonei administrative slătinene, făcând parte în trecut din politica de dreapta de la Olt. Nu cunoaştem intenţiile domniei sale, este doar o presupunere pe care am făcut-o. Dar ne vin în minte două întrebări la care vă rugăm să răspundeţi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...