Free Porn
xbporn

Spaţiu de joacă nou la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Slatina

Date:

De astăzi, micuţii pacienţi ai Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Slatina au un spaţiu dedicat unde se pot juca şi a petrece timp plăcut.
Din iniţiativa senatorului Siminica Mirea, în colaborare cu Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina, s-a donat logistica necesară unui loc de joacă.

„Cu bucurie, vă împărtășesc o inițiativă dragă sufletului meu! Ca senator, dar mai ales ca mamă și bunică, am avut onoarea de a aduce, alături de, un strop de veselie și alinare în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Slatina.
Am achiziționat jucării, lenjerii cu personaje de poveste, cărți de citit și colorat, măsuțe, mașinuțe, leagăne, căsuțe și tobogane pentru micuții noștri eroi.
Îmi doresc ca acest spațiu, amenajat din suflet pentru cei mici, să fie o alinare și o bucurie pentru ei, să-i ajute, atât pe pitici, cât și pe părinții acestora, să depășească mai ușor încercările vieții.
Sper ca aceste mici gesturi să aducă zâmbete pe fețele copiilor și să le facă timpul petrecut în spital mai plăcut și mai colorat. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această acțiune. Împreună, putem face lumea un loc mai bun pentru toți copiii!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...