Știrbu și Oproiu, alături de Luminița Popescu în ziua depunerii candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Caracal

Date:

Zi mare pentru liberalii din Caracal. Luminița Popescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului. Alături de aceasta, au fost: președintele PNL Gigel Știrbu, Ionel Emanuel Oproiu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, și echipa sa de consilieri:

Cu responsabilitate, onoare, determinare și încredere, am făcut astăzi un pas foarte important pentru binele comunității, în care m-am născut, am crescut și am devenit omul de astăzi! Alături de echipa mea de oameni integri și serioși, am depus dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Caracal, orașul meu de suflet, față de care am o datorie morală. Am datoria de a reda speranța și încrederea în viitor pentru toți cetățenii acestui oraș! Am datoria de a construi și dezvolta comunitatea noastră! Am datoria de a reda Caracalul caracalenilor! Și o voi face, alături de echipa mea de consilieri locali, profesioniști serioși, implicați, determinați, oameni de onoare ai orașului nostru, care astăzi și-au asumat angajamentul de a fi în slujba caracalenilor, contribuind, zi de zi, la o viață mai bună în orașul nostru drag!” a transmis Luminița Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...