Știrbu și Oproiu, alături de Luminița Popescu în ziua depunerii candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Caracal

Date:

Zi mare pentru liberalii din Caracal. Luminița Popescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului. Alături de aceasta, au fost: președintele PNL Gigel Știrbu, Ionel Emanuel Oproiu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, și echipa sa de consilieri:

Cu responsabilitate, onoare, determinare și încredere, am făcut astăzi un pas foarte important pentru binele comunității, în care m-am născut, am crescut și am devenit omul de astăzi! Alături de echipa mea de oameni integri și serioși, am depus dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Caracal, orașul meu de suflet, față de care am o datorie morală. Am datoria de a reda speranța și încrederea în viitor pentru toți cetățenii acestui oraș! Am datoria de a construi și dezvolta comunitatea noastră! Am datoria de a reda Caracalul caracalenilor! Și o voi face, alături de echipa mea de consilieri locali, profesioniști serioși, implicați, determinați, oameni de onoare ai orașului nostru, care astăzi și-au asumat angajamentul de a fi în slujba caracalenilor, contribuind, zi de zi, la o viață mai bună în orașul nostru drag!” a transmis Luminița Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Pe ce poziţii se vor afla candidaţii la Primăria Slatina şi CJ pe buletinele de vot

În cadrul şedinţei Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, s-a...

Revedere după 50 de ani. Moment emoţionant la Liceul „Ion Minulescu

Joi, 9 mai, în sala de festivităţi a Licelui...

LOCALE 2024. Cine vrea fotoliul de primar al Slatinei

În câteva ore, mai precis de la ora 00:00,...

Hora Satului la Studina

Primăria și Consiliul Local Studina, în frunte cu edilul...