Știrbu: ”Solicit public demisia imediată a domnului Florin Barbu din funcția de ministru al Agriculturii”

Date:

Un nou scandal a izbucnit pe scena politică din România după ce Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, l-a invocat pe Nicolae Ceașescu, într-un interviu.

Nu vreau sa exagerez, președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României„, a declarat ministrul.

Această afirmație a încins spiritele politice, iar deputatul de Olt, Gigel Știrbu, deranjat de declarațiile Ministrului Barbu i-a cerut public demisia acestuia:

Declarațiile recente ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu, au șocat și indignat pe toți cei care au auzit sau au citit despre ele. Domnul Barbu l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunării în pajiște. „Nu vreau să exagerez, președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu, nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României”, a declarat domnul Barbu. Aceste cuvinte sunt cu adevărat uluitoare și dezamăgitoare, dar “Gura păcătosului adevăr grăiește”!

Este evident că un urmaș al partidului comunist nu are ce căuta la conducerea unui minister și, mai presus de toate, nu are nicio autoritate morală sau politică pentru a face referire la Nicolae Ceaușescu, un dictator care a adus atât de multă suferință și opresiune poporului român. Prin această declarație, domnul Barbu nu doar că insultă memoria celor care au suferit și au murit în timpul Revoluției române din 1989, dar și califică alegerea sa într-o funcție de conducere ca fiind complet neadecvată și lipsită de respect pentru valorile democratice și pentru suferințele trecute ale poporului român.
Prin urmare, solicit public demisia imediată a domnului Florin Barbu din funcția de ministru al Agriculturii. Este esențial ca liderii noștri să manifeste integritate și respect față de principiile democratice și valorile naționale.
În plus, consider că este și responsabilitatea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, să ia măsuri în acest sens. Dacă nu va acționa pentru a remedia această situație, acest lucru arată o lipsă de conducere din partea sa, sugerând o asociere cu ideile și acțiunile neadecvate ale ministrului Barbu. Să nu uităm niciodată sacrificiile făcute de cei care au luptat pentru libertatea și democrația noastră. Este datoria noastră să protejăm și să onorăm această memorie în fiecare zi.” a transmis deputatul liberal Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...