Free Porn
xbporn

SuperMercato Slatina, la ceas aniversar! Surprize la sărbătoare

Date:

Deschiderea primului magazin, 4 iulie 2016

În Slatina, vizavi de Finanţe (ANAF Olt), pe strada Arcului, bl. GA 18, parter, se află un magazin cu produse originale şi originare din Italia.
SuperMercato, lanţul de magazine al vâlceanului Marius Catrinoiu, a deschis primul magazin din Slatina la 4 iulie 2016, pe strada Primăverii nr 9, bloc PM1, lângă intrarea către Liceul cu Program Sportiv.

Mai târziu, pe 16 mai 2018, este deschis actualul magazin, în zona centrală a Slatinei.

Strategia de comunicare este una bazată pe interactivitate.
Pe pagina de socializare a lanţului de magazine, publicul este în contact cu compania, învaţă noi reţete italiene sau este la curent cu aprovizionarea magazinelor din ţară cu marfă nouă.

Acum, la ceas aniversar, magazinul mic şi cochet de pe Arcului, sărbătoreşte împreună cu clienţii patru ani de la deschidere. Şi nu altfel, ci prin reduceri de 20% la toate produsele din magazin.
Aşadar, duminică, 29 mai a.c., slătinenii sunt invitaţi la aniversarea magazinului, care este deschis în fiecare zi, de la 08:00 la 19:00.

„SuperMercato a luat naștere în anul 2015, când ne-am dorit ca produsele italiene, de calitate, să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viață italian. A fost un pas important pentru noi, venit ca urmare a feedback-ul pozitiv primit din partea clienților din magazinele fizice, existente la acea vreme în Râmnicu Vâlcea. Astăzi, rețeaua SuperMercato include 40 magazine fizice și un magazin online, și suntem în continuă expansiune”, conform site-ului companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...