Free Porn
xbporn

Târgul de Crăciun de la Bucureşti, un „Untold” de iarnă, şi-a închis porţile

Date:

În a doua zi de Crăciun, Târgul de Crăciun de la Bucureşti şi-a închis porţile pe anul acesta. Văzut asemenea unui mare festival, precum Untold, care adună zeci de mii de oameni, Primăria Capitalei face un bilanţ al celor 37 de zile, cât a stat târgul deschis.

„Cinci săptămâni de sărbătoare, peste 200 de artişti, 57 de concerte, zeci de meşteşugari şi artizani participanţi, Moş Crăciun şi peste 900.000 de vizitatori. Bucureşti a sărbătorit cea mai frumoasă perioadă a anului cu un maraton de colinde şi datini de Crăciun, cu cozonaci, vin fiert, turte dulci, cadouri şi suveniruri cumpărate de la artizani veniţi din toate colţurile ţării la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Nu au lipsit nici patinoarul, caruselul sau roata panoramică, atracțiile preferate ale celor mici.
Cu peste 900.000 de vizitatori, Târgul din Piaţa Constituţiei a fost printre cele mai căutate destinaţii ale sărbătorilor de iarnă din Capitală”, spun reprezentanţii primăriei.

În săptămânile în care s-a desfăşurat, pasionaţii de cadouri şi suveniruri şi-au umplut tolba, iar cei ai fotbalului au putut urmări cele 64 de meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Cât despre muzică, Andra a deschis seria de concerte, apoi Orchestra Naţională Valahia a marcat Ziua Naţională a României cu cântece şi dansuri populare, iar seara de Sfântul Nicolae a venit cu un cadou muzical adus de soprana Felicia Filip. Au concertat şi legendarii de la IRIS Cristi Minculescu, Valter şi Boro, iar publicul a încins hore şi sârbe la concertele de muzică populară ale lui Ilie Caraş, Florin Grigore, Lupii lui Calancea şi a fredonat refrenele colindelor folk cântate de Ducu Bertzi şi Mircea Baniciu. De asemenea, au cântat şi Paula Seling şi Narcisa Suciu, iar „Crăciunul muzical” s-a încheiat cu un concert de „Cântece de iarnă” interpretate de îndrăgitul artist Nicu Alifantis.

Desfăşurat în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti a fost organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...