Telefoanele cu ecran devin istorie. O „cască de schi” e viitorul: Apple Vision Pro

Date:

Devine popular printre iubitorii de tehnologie din SUA un nou produs: Apple Vision Pro în SUA. Această cască VR/AR , pe care Apple o numește „computer spațial”, este proiectată să se potrivească ca o pereche de ochelari de schi cu o bandă extensibilă.

Apple Vision Pro costă 3.499 dolari pentru modelul de bază de 256 GB, dar există opțiuni mai puternice, cum ar fi modelul de 512 GB și modelul de 1 TB, care costă 3.699 dolari și, respectiv, 3.899 dolari. Apple nu a confirmat încă apariţia produsului şi prețurile pentru alte regiuni.

Pentru a face acest lucru, Vision Pro folosește visionOS, un sistem de operare spațial construit folosind macOS , iOS și iPadOS, cu care utilizatorii pot interacționa prin intrarea ochilor, a mâinii și a vocii.
Prin visionOS, utilizatorii pot accesa și utiliza aplicații familiare într-un mod nou și intuitiv. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, un buton Digital Crown de pe partea setului cu cască pentru a regla nivelul de imersie.

Cu căștile Vision Pro, utilizatorii pot naviga și deschide aplicații pur și simplu uitându-se la ele, ciupind degetele pentru a deschide sau selecta, atingând pentru a derula și folosind vocea pentru a dicta sau tasta pe o tastatură virtuală.
Aceste intrări pot fi folosite pentru a viziona filme, a face fotografii și a interacționa cu alte aplicații. Toate aplicațiile pot fi mutate și scalate la diferite dimensiuni în mediul fizic local al utilizatorului.
Vision Pro va schimba, de asemenea, modul în care comunicați prin FaceTime. Setul cu cască Vision Pro scanează trăsăturile feței pentru a crea un avatar hiperrealist care va fi personajul tău digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...