Un tânăr poliţist are nevoie de ajutorul nostru! Putem să-l ajutăm!

Date:

Ionut-Daniel Firescu, poliţist de profesie, actor din pasiune, are nevoie de ajutorul nostru. Tânărul de doar 33 de ani, tată a două fetițe, trebuie să urmeze un tratament menit să-i țină cancerul pe loc, însă sursele financiare ale familiei nu pot acoperi costul mult prea mare, fapt pentru care familia a început o campanie de strângere de fonduri pe rețelele de socializare. Împreună îi putem reda lui Ionuț pofta de viață și zâmbetul pe buze:

Va implor ajutati-ne! Ajutati un tanar de 33 de ani din Olt, Firescu Ionut-Daniel, un bun si apreciat politist, tata a doua minuni de fetite care vrea sa traiasca.
Ieri am aflat ca dupa un an de chin si suferinta, dupa 15 sedinte de radioterapie si dupa cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 sedinte, care l-au secat fizic si psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz, ramanad ca singura alternativa tratamentul tintit pana la remisia bolii, flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite.
Va rugam sa distribuiti mesajul nostru catre fundatii de ajutor umanitar pentru a salva si darui sanatatea unicului meu fiu care nu cere nimic altceva decat sansa de a trai.
In speranta ca exista minuni si imposibilul poate deveni posibil, va multumesc din suflet” este mesajul mamei acestui tânăr.

Contul unde se pot face donaţii:
RO68BUCU2871037794702RON
Firescu Ionut Daniel

Primul din stânga sus, cum ne uităm la poză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Spectacol extraordinar, de Ziua comunei Dăneasa!

Primarul comunei Dăneasa, Nicolae Soare îi invită pe fiii...

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...