Violonistul de la Opera Română din Bucureşti, care a împărţit internetul în două: „Nu daţi dedicaţii artiştilor adevăraţi”

Date:

Cel mai tânăr violonist al Operei Române din Bucureşti, Ștefan Horvath, în vârstă de 23 de ani, care este vioara a II-a, şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare TikTok. Acesta a postat un clip în care prezintă o întâmplare de la un eveniment şi vine cu un mesaj care a stârnit, în pare parte, furie printre internauţii, unii dintre ei chiar lăutari.

„Cea mai ciudată chestie care mi s-a întâmplat la un eveniment. Aproximativ, în fiecare wee-end sunt invitat să cânt la diverse evenimente, nunţi, botezuri, cumetrii. Eu pentru fiecare client pregătesc un program, când destul piese dansante pe care lumea să se distreze, să se simtă bine. Eram la un eveniment şi ce să crezi, se apropie un om de mine: «Vere, vere, opreşte-te puţin, că vreau şi eu să dau o dedicaţie». La care eu am rămas uimit”, povesteşte violonistul.

Acesta îşi încheie filmarea spunând că nu ar fi luat banii, considerând gestul o lipsă de respect.
„E o lipsă de respect că vii la un violonist, să-i întrerupi programul, şi să vrei să-i dai dedicaţii. Tocmai de asta vreau să vă transmit un mesaj: nu daţi dedicaţii artiştilor adevăraţi”.

@stefanhorvath.violin

Deci daca vezi un artist adevarat, nu-i da dedicatii #fy #fyp #viral #trendingromania #vioara #violonist #operanationalabucuresti

♬ original sound – stefanhorvath.violin

În urma controversatului mesaj, internauţii au făcut duet cu acesta, răspunzându-i în felul lor. Unii referindu-se la aspectul său, alţii că nu este artist adevărat dacă prestează la evenimente:
Spinu Oleg: „Artistii ,,adevarati” nu canta la evenimente private. Ei canta pe marele scene ale lumii”;
Alex Costache: „Lasă asta, dar ce știi de Pinguinul din Batman ?”;
mihnea.ilie: „imi pare rau dar cand te duci la un eveniment iti asumi acel „ba vere””.
aul R. Sârbu: „Sa-ti luam vioara-n dedicatie” etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....

Primarul liberal de la Bărăşti, cu sufletul la Forţa Dreptei

Anul 2024 este unul al surprizelor politice. Unii pleacă,...