Free Porn
xbporn

11 studenţi, internship la ARTROM STEEL TUBES

Date:

Artrom Steel Tubes continuă proiectul de intership şi anul acesta. 11 studenţi, de la Universitatea Politehnică București, Universitatea din Craiova și Universitatea din Sibiu sunt parte a demersului educaţional al prestigioasei companii slătinene. Mentorii lor vor fi profesionişti din cadrul companiei de pe platforma industrială a Slatinei.

Tinerii vor participa, în perioada 01.07.2024 – 30.09.2024, timp de 3 luni de zile pe săptămână, la diverse activităţi de acumulare a cunoștinţelor teoretice şi practice, precum şi la activități practice alături de inginerii specialiști ai secțiilor întreprinderii.

„Studentii au posibilitatea să învețe și să lucreze într-un cadru real, cunoscând în detaliu fluxul de producție la ambele uzine Reșița și Slatina: de la producerea materiei prime (țagla) până la obținerea produsului finit (țeava). Tinerii vor avea ocazia să vadă modul practic de funcționare al utilajelor mecanice și aparatelor electrice studiate la școală.
Totodată, este o oportunitate pentru inginerii noștri specialiști de a cunoaște viitoarea generație de profesioniști și de a afla mai multe informatii despre abilităţile și competenţele lor tehnice. Le dorim mult succes tuturor și sperăm ca în viitor să fim colegi!”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...