A fost inaugurat un Birou Notarial în Piatra-Olt

Date:

La solicitarea frecventă a cetățenilor care aveau nevoie de succesiuni și tranzacții imobiliare, dar se confruntau cu mari întârzieri privind procedurile notariale, autoritățile locale din orașul Piatra-Olt au realizat toate demersurile necesare astfel încât să aibă un birou notarial chiar în localitatea lor.

Începând cu ultima zi a lunii aprilie, Călinoiu Raluca Elena, absolventă a Facultății de Drept a Universității din Craiova își va desfășura activitatea notarială în biroul de pe strada Florilor, nr. 1, în imediata apropiere a Primăriei orașului Piatra-Olt.

Noul birou notarial va deservi cetățenii din Piatra-Olt, dar și din comunele învecinate.

Astăzi a fost inaugurat un Birou Notarial în Piatra-Olt, demers inițiat la solicitarea frecventă a cetățenilor, care se confruntau cu mari întarzieri privind procedurile notariale, precum succesiuni și tranzacții imobiliare. Spațiul complet reabilitat și echipat cu toate utilitățile necesare pentru desfășurarea activității a fost pus la dispoziție de către primăria orașului nostru, răspunzând astfel nevoilor comunității. În cadrul acestuia, își va desfășura activitatea Călinoiu Raluca Elena, absolventă a Facultății de Drept a Universității din Craiova, admisă în urma concursului organizat de Ministerul Justiție, prin Camera Notarilor Publici. Sunt convins că inaugurarea acestui birou notarial va aduce multe beneficii orașului nostru și va veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră.” a transmis edilul Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...