A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

Date:

Actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal, a încetat din viață luni dimineață. Florin Beciu a fost răpus la doar 54 de ani de un cancer de care a aflat nu cu multă vreme în urmă.
Regretatul actor va fi depus la Biserica din Cimitirul Nr.1 din Caracal de unde va fi condus pe ultimul drum miercuri, 1 martie, la ora 12.00.

Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia. Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal pe pagina de Facebook.

O reacţia a venit şi din partea primarului Caracalului, Ion Doldurea, care a scris, pe pagina sa de socializare:
„Un om dedicat promovării culturii și tradițiilor romanațene, un slujitor al valorilor caracalene, un om drag mie a plecat astăzi dintre noi, lăsându-ne un gol în suflet și multe amintiri pentru care îi suntem recunoscători.
Directorul Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal, Florin Beciu, a încetat din viață, pierzând bătălia cu o boală cruntă.
Dumnezeu să îl aibă în grijă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...