Free Porn
xbporn

Slatina City Run, ediţia a IV-a. Data şi ora competiţiei

Date:

Anul acesta, municipalitatea slătineană va organiza o nouă ediţie a evenimentului sportiv „Slatina City Run”, ajuns la cea de-a patra ediţie.
Organizatorii au stabilit data şi ora, restul detaliilor fiind stabilite în timp util. Duminică, 14 mai, cu începere de la ora 10:00, iubitorii de mişcare sunt invitaţi să participe la competiţa care a devenit deja tradiţie. 350 de persoane se pot înscrie pentru această competiţie – 250 participanți pentru proba de cros și 100 participanți pentru proba de semimaraton.
Participanţii trebuie să aibă peste 18 ani şi se pot înscrie doar la o singură probă.

Zona de Start este Parcul Tineretului, de pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului.
Se va continua deplasarea la stânga pe langă parcarea din dreptul Mc Donald’s pe str. Tunari către Centrul Militar Județean Olt (fostul comisariat) unde se vor întoarce către Mc Donald’s. Ajunși la sensul giratoriu, se va face dreapta pe bld. A. I. Cuza, spre gară, până la sensul giratoriu și se va continua pe bld. A. I. Cuza până la intersecția cu str. Primăverii, după care se va face dreapta.
Se va continua pe str. Primăverii și se va traversa intersecția cu str. Crișan, până la următoarea intersecție cu str. Cornișei, unde se va face stânga pe str. Cornișei.
La intersecția cu zona A.C.R. se va face dreapta, pe lângă Spitalul Județean de Urgență pe bld. Nicolae Titulescu, până la sensul giratoriu din fața Spitalului Județean, unde alergătorii se vor întoarce până la intersecția din zona A.C.R. cu str. Libertății.
Se va face dreapta pe str. Libertății, iar la intersecția cu Poșta (bld. A.I. Cuza) se va continua deplasarea în dreapta către magazinul Winmarkt. Acolo va fi un punct de ocolire și se va întoarce pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Instituția Prefectului – Județul Olt. Deplasarea va continua până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde se va alerga pe a doua ieșire din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, se continuă spre gară până la sensul giratoriu, unde se va alerga la dreapta pe trotuar (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish.
Traseul se va parcurge o singură dată pentru alergătorii înscriși la cros, iar pentru cei înscriși la semimaraton se va parcurge de 3 ori.
Pentru eveniment se va cheltui suma de 140.000 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...