AGENDA VIRTUALĂ – PRIMUL AN

Date:

Încă din primele zile ale anului 2022, un gând a îndemnat la a construi un proiect, o filă inedită în agenda personală. După ceva schiţe, pe o agenda, întrebarea era: cum se va numi proiectul jurnalistic? Privind agenda, ideea a venit pe loc. AGENDA. Are un câmp larg de semnificaţii şi de contexte. Dar mai exista o Agendă. Construindu-se un şablon de site, idea a venit şi aceasta instant: Virtuală. Pentru că pe filele agendei se vor scrie rânduri virtuale despre evenimente, oameni, locuri. Aşa a fost: AGENDA VIRTUALĂ. Iar la 29 martie 2022 a prins o viaţă virtuală.

Din dorinţa de a fi altceva, liberi, fără moguli, fără plecăciuni. Chiar dacă e grea cucerirea vârfului muntelui, drumul e fantastic: periculos, surprinzător, inedit, cu capcane, cu oameni de diverse tipuri.
Un site construit din nimic, pentru a face ceva. Pentru a fi o alternativă. De un an, scriem filă cu filă din agendă.

Suntem aici şi creştem datorită dumneavoastră. Avem un trafic bun, pentru început, şi câţiva parteneri care cred mult în noi. Şi mulţi prieteni.

Vă mulţumim vouă, cititori, prieteni, colaboratori, pentru ca faceţi ca Agenda Virtuală să fie un proiect viabil, în creştere. Nu ne oprim aici. E doar primul an, am păşit în anul 2.

Vouă vă urăm azi: La Mulţi Ani! Şi vă mulţumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...