ANUNŢ PUBLIC

Date:

S.C. GRUP BLAUER BUCURESTI S.R.L., cu sediul social în str. Popa Savu, nr. 79-81, et. 2, sector 1, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/9210/2018, având CUI 39549633, prin administrator Bogdan Popoiu, titular al proiectului „Construire centrală electrică fotovoltaică” anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire centrală electrică fotovoltaică” propus a fi amplasat în comuna Studina, C.F. 52336, jud. Olt.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, precum si la urmatoarea adresa de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Olt din Slatina.

Administrator

Bogdan Popoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...