Are nevoie Slatina de WC-uri publice? Un cetăţean arată necesitatea! | ATENŢIE! IMAGINI EXPLICITE

Date:

Săptămâna Patimilor are o semnificaţie sacră, dar patimile cetăţenilor, care caută o toaletă publică, ţin de zona profană, cam de administraţie. Chiar dacă nu este momentul pentru astfel de scene, realitatea este crudă şi mizeria nu se poate ascunde sub preş, pentru a putea afirma glorios că am terminat curăţenia generală de Paşte.

Un bărbat, aflat în zona florăriilor de pe bulevardul A.I. Cuza, a găsit disponibilă o zonă de verdeaţă dintre sensurile de circulaţie, unde a considerat că trebuie să îşi facă nevoile. Un cetăţean, şi el în aceeaşi zonă, a imortalizat momentul şi ni l-a trimis. Documentul video este martorul unei necesităţi la fel de mari precum cea de a avea toalete publice într-un oraş capitală de judeţ.

Aceste imagini au scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la necesitatea creării unor spaţii destinate toaletelor publice pe raza municipiului. Un WC inteligent, care mai mult e tembel, un WC de lux mereu închis, un altul care mai mult e al unui restaurant, şi câteva pe la pieţe nu sunt de ajuns. Măcar un WC în fundul oraşului.

Orice informaţii, materiale video, foto sau audio, documente, pot fi trimise la contactagendavirtuala@gmail.com. Vă garantăm protejarea identităţii în conformitate cu codul deontologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...