Free Porn
xbporn

Mătuşa minorei care s-a aruncat de la etaj: „A recurs la acest gest pentru că voia sa vină acasă!” | Imagini de la eveniment

Date:

În prima zi a Paştelui, în jurul orei 17:25, poliţiştii au fost anunţaţi de către un bărbat, care a observat o fată întinsă pe pământ. Minora, originară din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul patru al unui bloc de pe pe strada Zmeurei, din Slatina. Starea minorei de 12 ani era stabilă. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina și ulterior la un spital din Craiova.

Poliţia a deschis un dosar, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului. Fata se afla de aproape o lună într-o casă de tip familial, alături de alţi cinci copii şi un singur îngrijtor.

O mătuşă a fetei reacţionează şi cere ca acest caz să nu fie muşamalizat şi arată cu degetul către cei care trebuiau să aibă grijă de ea.

„Nepoata noastră, luată de Protecția Copilului, de o luna de zile, ajunsă ieri la spital în urma faptului că s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului de unde a fost repartizată să stea până la terminarea procesului.
Când a fost vizitată ultima oară de părinți, copilul era foarte slăbit de abia ținându-se pe picioare, s-a pus cu capul în brațele mamei ei și i-a spus:
-Mami, vreau acasă!
Fata a fost întrebată ce a mâncat în ziua respectiva, spunând că a băut o cană de ceai și a mâncat un covrig!
Cele de la centru, spun că au dus-o la spital, în momentul în care ea se simțea rău, copilul nu a fost internat primind tratament pentru constipație!
Copilul a fost diagnosticat cu ADHD în momentul sosirii la spital a celor care ieri, în data de 16 aprilie, trebuiau să aibă grijă și să supravegheze copiii, fata nu a avut nici măcar medicamentele făcute, ceea ce înseamnă și este posibil să i se fi administrat doza mai mare decât cele de pe schița de tratament, când a fost întrebată aceea doamnă de ce nu le are făcute, a venit cu pretextul ca s-au vărsat în mașină, în contextul în care ea nu a fost în stare să citească nici schița.
Părinții le-au spus celor de acolo:
-În momentul în care întreabă de noi, ne sunați!
Copilul a recurs la acest gest pentru că voia sa vină acasă!
Dar unde au fost persoanele care sunt reposabile de acești copii, stăteau la cafele și la țigări?
S-au sezisat organele competente și televiziunea, pentru că nu vrem ca acest caz să se mușamalizeze, doar pentru faptul că au relați în stânga și în dreapta! Iar toți cei ce au adus-o în starea aceasta să plătească pentru tot!”, spune Cosmina Ghiţă, mătuşa fetei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...