Free Porn
xbporn

Așa nu!

Date:

Cum am anunțat încă de ieri, am să expun și personajele negative din municipiul Caracal. Pentru că, da, și Caracalul are și părțile lui negative vrem, nu vrem.

Primul personaj de acest gen nu avea cum să nu fie altul, decât mult mediatizatul controversat om de afaceri Remus Rădoi, pentru prieteni zis Codiță.

Nu știu de unde vine aceasta sintagmă de controversat, deoarece mie unul nu mi se pare deloc a fi controversat, ci din contra a fost de la bun început un om certat cu legea.

„Cariera” lui în Caracal a început încă din perioada primarului Gheorghe Anghel când voia cu orice preț să devină liderul absolut al locului, însă nu i-a mers deoarece Gheorghe Anghel, vrem, nu vrem a fost un adevărat lider politic și a făcut în așa fel încât un astfel de personaj toxic sa nu prindă aripi in acea perioada.

Vremea a trecut și iată că Remus Rădoi susținător al puterii la aceea vreme al marelui USL și implicit al liderului absolut de la aceea vreme primarul municipiului Eduard Claudiu Ciocăzanu, și-a intrat în drepturile dorite realizând contracte prin firma de paza cu Primăria Caracal.

Ciudat sau nu, judecați dumneavoastră, acum mare patron de trust de presă și om de televiziune( realizator de emisiune) devenit peste noapte, după ce a obținut o mulțime de venituri de pe urma Primăriei Caracal acum acuza serviciile și instituțiile statului că este o victimă a acestora?

Parol! Era să uit! Nu puteam să uit și de implicarea acestuia în mega-scandalul Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Implicarea lui Remus Rădoi întărește și mai mult faptul că acesta nu este om de afaceri, ci mai degrabă un om certat cu legea.

Așa nu! Caracalul nu are nevoie de astfel de personaje.

Andi Sârbu

  • jurnalist la AndiNews.ro, cunoscut pentru publicaţia Adevărul Caracalean şi nunumai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...