La Olt. Un nou REPER politic

Date:

Într-o scurtă vizită în judeţul Olt, efectuată vineri, 10 martie, co-președinta REPER, Ramona Strugariu (europarlamentar), a fost însoțită, la Slatina, de senatorul doljean Cosmin Poteraș și de deputații Oana Cambera, Andrei Lupu și Lorant Zoltan Sas.

Aceasta a vorbit cu simpatizanţii noi alternative la actuala clasă politică şi a constatat deschidere din partea oltenilor care caută un reper politic de calitate, o alternativă necesară. De asemenea, a cunoscut-o, la Slatina, şi pe cea mai nouă membră, care are 18 ani.

„Am început ziua bine, la o cafea cu simpatizanții REPER din Slatina, pe care am trecut să îi salutăm, împreună cu colegii parlamentari. Am descoperit, cu această ocazie, că cel mai tânăr simpatizant al nostru de aici are 18 ani, este o tânără grozavă care ne-a povestit pe nerăsuflate despre respect, valori, implicare. Chapeau!”, a declarat Ramona Strugariu

Recent, REPER a organizat primul congres, ocazie cu care a fost votat Statutul REPER. În acesta se stabilește faptul că tinerii și femeile, pe criterii de competențe, vor avea posibilitatea să ocupe locuri eligibile pe listele unde vor candida.

REPER este condus de doi co-președinți interimari: europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru. La Olt, Nicu Rada este Coordonator Comunicare Interimar pentru REPER OLT. În perioada următoare, după alegerea conducerii naţionale, vor fi alese statutar şi conducerile judeţene.

1 COMENTARIU

  1. Noua veche clasă politică. Dezastrul USR-Plus materializat acum în Reper dar mai frumos ambalat o sa fie un nou fail politic de manual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...

Primul model spaniol, creat de inteligența artificială, câștigă mii de euro pe lună

Aitana, o femeie exuberantă, în vârstă de 25 de...

Când se vede „Singur acasă” la TV

Cel mai aşteptat film de Crăciun este „Singur acasă”,...

(P) Cizmele boho – sfaturi despre cum să le stilizezi în trend în sezonul 2023/24

Indiferent de modul în care se schimbă trendurile, cizmele...