test

Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” – Al doilea cel mai mare skate-parc din sud-estul Europei e la Slatina

Date:

Vremea s-a făcut prietenoasă cu Slatina, care s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare preţ de trei zile. Finalul lunii mai şi începutul lunii iunie sunt gazdele celui mai aşteptat eveniment de tineri, copii şi părinţi: inaugurarea Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu”, din cartierul Progresu.
Dintr-un loc dezolant, terenul a căpătat un nou sens pentru a petrece momente frumoase şi relaxante.
Primăria Slatina a finalizat cu brio lucrările la cel mai important proiect al anului 2024: construirea unui skate-parc şi a unui parc cu locuri de joacă, cu zone de mese de sah, cu zone de practicat gimnastică.

Skate-parcul inaugurat în prezenţa primarului Slatinei, Emil Moț, a viceprimarilor Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, a președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a vicepreşedinţilor Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, a ministrului Agriculturii, Florin Barbu, a parlamentarilor Liviu Voiculescu şi Marius Iancu, este al doilea din coţul de sud-est al Europei, fiind realizat numai după necesităţile comunităţii de skating din Slatina.


„Astăzi, 31 mai, este prima zi de deschidere a acestei baze sportive «Dumitru Dobrescu», din Cartierul Progresu’, fostul ștrand. Mă bucur foarte mult pentru că investiția noastră a prins și prinde pentru tot ce înseamnă orașul Slatina, nu numai pentru cei din acest cartier, cât și pentru toți locuitorii municipiului Slatina. Avem o investiție făcută pentru toate categoriile de vârstă, începând de la cei mai mici copii, părinți, bunici, pentru absolut toată lumea care locuiește în Slatina. Vă așteptăm cu drag în aceste trei zile să inaugurăm împreună acest proiect, să ne simțim bine împreună, să ne bucurăm de cea mai nouă investiție a Primăriei municipiului Slatina. Așa că, dragii mei slătineni, vă așteptăm cu drag aici, să ne bucurăm, să ne simțim bine, vremea ne ajută, sunt trei zile superbe, călduroase, trei zile de vară, unde toți o să ne simțim bine, o să ne distrăm și o să ne bucurăm de această nouă investiție a Primăriei municipiului Slatina”, a declarat primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Senatoarea Siminica Mirea: „Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească!”

Ziua de 24 iunie este recunoscută drept Ziua Internaţională...

EXCLUSIV | Care era numele real al poetului Ion Minulescu

În broşura intitulată: „I. Minulescu - Nu sunt ce...

Investiţie în DJ657. Marius Oprescu a semnat contractul

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a semnat azi,...

Lucrări la infrastructura rutieră în Slatina. Ce străzi sunt vizate

Primăria Slatina anunţă realizarea unor lucrări la infrastructura rutieră...