Bloc ANL pentru tinerii din orașul Drăgănești-Olt

Date:

În orașul Drăgănești-Olt se va construi un bloc ANL cu 20 de apartamente destinate închirierii pentru tinerii cu resurse financiare limitate.

Imobilul va fi ridicat pe strada Morii, nr. 3. din localitate.

În acest sens, primarul orașului Marian Viorel Tudorică și directorul ANL Emanuel Oproiu au avut o întrevedere în cadrul căreia s-au stabilit ultimele detalii privind acest proiect de mare anvergură pentru comunitatea din Drăgănești-Olt.

Mă bucur să vă anunț că, în cursul acestei zile (vineri n.r.), m-am întâlnit cu primarul localității Drăgănești Olt, Marian Viorel Tudorică, pentru noul proiect ce se va dezvolta în localitatea Drăgănești Olt, strada Morii, nr. 3. Proiectul a primit avizul tehnico-economic și în următoarea perioadă vor avea loc procedurile privind proiectarea și execuția blocului cu 20 de apartamente. Promovarea acestui obiectiv de investiție în cadrul programului de construcție a locuințelor destinate închirierii pentru tineri, derulat de ANL, are o semnificație aparte atât din perspectiva socială, cât și din cea urbanistică, oferind soluții de locuire pentru tinerii cu resurse financiare limitate. Avem încredere deplină în echipa noastră, în autoritățile locale și în toți cei implicați pentru finalizarea cu succes a proiectului”, a transmis Emanuel Oproiu, directorul general al ANL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...