Free Porn
xbporn

Bogdan de la Ploieşti şi Mario Fresh, la Ziua orașului Scornicești

Date:

An de an, administraţia locală, condusă de primarul Daniel Tudor, organizează Ziua orașului Scornicești. Anul acesta nu se face nicio abatere de la regulă. Primăria a pregătit o petrecere de zile mari cu nume ale muzicii în vogă pe 25 august, de la ora 16:00. Cap de afiş sunt Bogdan de la Ploieşti, Mario Fresh şi Niculina Stoican.

Pe scena amenajată în zona stadionului vor mai urca şi Gabriel Zăvoeanu, Zorina Bălan, Cornel Cojocaru, Laura Roşu şi Mady de la Slatina. Ansamblurile Căluşul Junior şi Căluşul Scorniceşti vor oferi reprezentaţii de dans popular. Prezentatoarea evenimentului este Lavinia Târzianu.

„Ne apropiem, cu pași repezi, de o nouă ediție a frumoasei noastre sărbători prin care aniversăm, în fiecare an, Ziua orașului Scornicești…
Ca și în anii trecuți, Primăria și Consiliul Local Scornicești, alături de
Bambbu Concert, au pregătit, pentru data de 25 august, începând cu orele 16:00, în zona stadionului din localitate, un spectacol de zile mari, la care sunt convins că vom fi prezenți, și de această dată, în număr cât mai mare.
Desigur, pe lângă renumiții artiști trecuți în afișul de prezentare, organizatorii au pregătit și alte surprize printre care un superb foc de artificii.
Personal, vă mulțumesc anticipat pentru prezență și vă promit un nou spectacol de neuitat”, spune primarul Daniel Tudor.

Petrecerea se va încheia cu un frumos joc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...