CAOmobile nu ține pasul cu tehnologia!

Date:

Tehnologia avansează cu rapiditate, iar cine nu ţine pasul cu ea, rămâne în urmă. În urmă se pare că a rămas şi Compania de Apă Olt, care, cu mult lăudata aplicaţie CAOmobile, bate pasul pe loc.
Suntem în a patra generaţie de tehnologie, iar cea de-a cincea urmează, fapt pentru care telefoanele şi sistemele de operare sunt deja pregătite pentru 5G.

Persoanele care şi-au cumpărat telefoane noi sau şi-au făcut ulimele actualizări ale sistemului de operare Android, se plâng că nu mai pot să-şi plătească facturile prin aplicaţie.
Un alt lucru semnalat este că aplicaţia nu se găsesşte direct în AppStore sau Google Play, ci apare doar în rezultatele căutării pe motorul Google, care duc către pagina aplicaţiei.

Până când Compania de Apă Olt trece de la telefonul cu disc la tehnologia anului 2023, singurele metode de plată rămân cele efectuate prin contul de pe site-ul companiei şi la casierii.

Ne întrebăm:
– Oare IT-istul şi-o mai fi primit salariul. Şi cam cât primeşte? O fi uitat să-şi actualizeze Androidul la telefonul personal şi nu ştie de noutăţi.
– Sunt bani alocaţi pentru tehnologia IT a instituţiei sau toţi banii merg pe frumoasele reclame din presă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related