Slatina, şantier fără sfârşit! Construim, dar ce facem cu gropile şi disconfortul?

Date:

În Slatina se munceşte mult! Se deschid şantiere, lucru care, ne place sau nu, este inevitabil și foarte bun. Mai în glumă, mai în serios, putem spune că astăzi nu sunt atâtea firme cu… dedicaţie, câte şantiere se pot deschide în urbea de lângă Olt. Așadar, dezvoltarea oraşului pare să fie tratată cu seriozitate, dar slătinenii din trafic sunt nevoiți să facă slalom sau chiar să ocolească anumite porţiuni de drum, ca să nu-şi afecteze maşinile. Din păcate, însă, unele lucrări par veșnic neterminate, iar pământul netasat profesionist face posibilă apariția unor gropi, cum sunt cele de pe strazile Ecaterina Teodoroiu sau Artileriei, pe care, şoferii sunt obligaţi să le încalece, făcând astfel și mai greu traficul din Slatina, și așa destul de sufocat în ultima vreme…

Este, ce-i drept, o situaţie neplăcută, semnalată tot mai des de foarte mulţi participanţi la trafic, dar fără vreo reacţie oficială din partea autorităţilor.

Și totuși, surse din interiorul Primăriei Slatina spun că primarul Emil Moţ nu este mulţumit de situaţia cauzată și cere remedierea cât mai rapidă a craterelor apărute pe aceste şantiere uriașe, necesare, dar nefinalizate corespunzător, așa cum se face în majoritatea orașelor cu pretenții europene.

Rămâne de văzut ce va mai fi și dacă, în cele din urmă, nemulțumirile participanților la trafic, coroborate cu cele ale edilului, vor duce la îmbunătățirea situației… Răbdare încă mai este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

DIGI24, o nouă identitate vizuală. La a aproape 12 ani de la lansare

În această seară, de la ora 19:58, DIGI24, fostul...

Senatorul Liviu Voiculescu se mută la PSD?

În ultima perioadă, pioni importanţi din PNL Olt au...

Deputatul Gigel Ştirbu, o nouă reuşită!

Ieri, în cadrul şedinţei comune a Parlamentului, a fost...

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...