USAMV Slatina şi Asociaţia „Educația este Putere”, cărţi pentru a deschide o lume nouă

Date:

Filiala Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, condusă de directorul Victor Tiţa, şi reprezentanții Asociației „Educația este Putere”, au oferit copiilor din câteva localităţi oltene oportunitatea de a se dezvolta printr-un suport necesar acestei lumi: cartea.
Proiectul „Biblioteca lui Moș Crăciun” a ajuns la faza finală, aceea de a oferi beneficiarilor cărţi.
Echipa a oferit cărţi primelor şcoli beneficiare ale proiectului: Școala Gimnazială „Pan M. Vizirescu” din comuna Bârza, Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu” din Balș, Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” din comuna Iancu Jianu și Biblioteca „Nicolae Truță” din comuna Dobrețu.

„Când te întâlnești cu o carte, ți se deschide o lume nouă. Când mai multe cărți îți bat la poarta cunoașterii, ai început să găsești deja lumi care nu știai că există. Așa apare entuziasmul de a afla lucruri noi, potrivit unei vârste la care descoperirea trebuie să fie preocuparea principală.
De asemenea, vizita la Liceul Tehnologic «Iancu Jianu» a marcat și debutul campaniei «Baftă la Bac!», care ne permite să fim aproape de elevii din clasa a XII-a, care urmează să participe la examenul de Bacalaureat și pe care, prin intermediul campaniei, îi sprijinim în parcursul lor educațional și îi încurajăm să conștientizeze importanța continuității educației în cariera lor”, spune directorul USAMV Slatina, Victor Tiţa.

Nu este primul proiect în care filiala slătineană a unităţii de învăţământ superior se implică. Este cunoscut faptul că împlicarea USAMV Slatina în diverse proiecte a avut roade, iar bucuria beneficiarilor a fost pe măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...