USAMV Slatina şi Asociaţia „Educația este Putere”, cărţi pentru a deschide o lume nouă

Date:

Filiala Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, condusă de directorul Victor Tiţa, şi reprezentanții Asociației „Educația este Putere”, au oferit copiilor din câteva localităţi oltene oportunitatea de a se dezvolta printr-un suport necesar acestei lumi: cartea.
Proiectul „Biblioteca lui Moș Crăciun” a ajuns la faza finală, aceea de a oferi beneficiarilor cărţi.
Echipa a oferit cărţi primelor şcoli beneficiare ale proiectului: Școala Gimnazială „Pan M. Vizirescu” din comuna Bârza, Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu” din Balș, Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” din comuna Iancu Jianu și Biblioteca „Nicolae Truță” din comuna Dobrețu.

„Când te întâlnești cu o carte, ți se deschide o lume nouă. Când mai multe cărți îți bat la poarta cunoașterii, ai început să găsești deja lumi care nu știai că există. Așa apare entuziasmul de a afla lucruri noi, potrivit unei vârste la care descoperirea trebuie să fie preocuparea principală.
De asemenea, vizita la Liceul Tehnologic «Iancu Jianu» a marcat și debutul campaniei «Baftă la Bac!», care ne permite să fim aproape de elevii din clasa a XII-a, care urmează să participe la examenul de Bacalaureat și pe care, prin intermediul campaniei, îi sprijinim în parcursul lor educațional și îi încurajăm să conștientizeze importanța continuității educației în cariera lor”, spune directorul USAMV Slatina, Victor Tiţa.

Nu este primul proiect în care filiala slătineană a unităţii de învăţământ superior se implică. Este cunoscut faptul că împlicarea USAMV Slatina în diverse proiecte a avut roade, iar bucuria beneficiarilor a fost pe măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, drum drept spre inaugurare. Încep inspecţiile la lucrări

Începând de mâine, 5 decembrie a.c., prin dispoziţia directorului...

Investiţie în siguranţă!

Proiectul de investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă,...