Jurnalist din Olt, bănuit de săvârşirea unor infracţiuni. Acesta crede că e un complot împotriva lui

Date:

În dimineaţa zilei de 16 martie a.c, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare trei mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice şi sediul unei persoane juridice din județul Olt. Persoanele erau trei bărbaţi, cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu. Aceştia sunt bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Printre aceste persoane se afla şi un jurnalist din Olt. Acestuia i-au fost ridicate, în vederea documentării activității infracționale ca bănuit, un telefon şi un laptop. Jurnalistul Alin Bălan, care a cochetat şi cu politica, candidând din partea PSD pentru Primăria Cungrea, consideră acţiunea poliţiştilor drept un complot împotriva sa.

„Prin măreața acțiune (cu costuri publice) mi-au fost săltate și reținute două obiecte indispensabile pentru orice ziarist (telefonul și laptopul). Evident, abuziv. Ce vreau să zic aici este faptul că în ele sunt trecute «surse» din cadrul unor instituții publice ce sunt raportori de integritate (pe corupție)”. Iar ieri am fost victima unui astfel de abuz!”, scrie jurnalistul pe pagina sa de socializare.

Alin Bălan este deţinătorul publicaţiei Liga Dreptății şi are un ONG prin care semnalează corupția și abuzurile din zona instituțională din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...