Ceartă între doi bărbaţi pe grătar, la Pădurea Strehareţ

Date:

De 1 mai, Ziua Internaţională a Muncii, se numără grătarele, micii şi paharele cu bere. Ziua a fost sărbătorită la Pădurea Strehareţi de slătineni. Primăria Slatina a anunţat că lucrările de reabilitare la Pădurea Strehareţ au luat sfârşit, iar acesta este primul weekend oficial în care se organizează o sărbătoare.

Petrecăreţii de la pădure au fost nevoiţi să vină cu apă de acasă, pentru că unica fântână de acolo a fost montată cu o plăcuţă pe care se menţionează că apa nu este potabilă. Pe lângă asta, a fost montat un WC modular cu două compartimente pentru sute de oameni, unul pentru bărbaţi şi unul pentru femei. Oamenii au fost nevoiţi să stea la coadă zeci de minute bune.

Pentru că nu era de ajuns, şi numărul grătarelor construite de primărie este prea mic. Conform martorilor, în jurul prânzului, doi bărbaţi (unul în tricou albastru şi altul în tricoul alb)şi-au schimbat cuvinte grele şi ameninţări, în disputa pentru un grătar. Conflictul verbal a fost aplanat de prietenii celor doi bărbaţi. N-a fost nevoie de intervenţia poliţiei aflate în proximitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...