Olteni la superlativ | Victor Iacobescu, omul prezentului, care construieşte viitorul tinerilor

Date:

Adună în jurul său pe cei mai buni, pe cei care vor să descopere tainele limbii române. Este prietenul şi pare mai mult colegul elevilor săi. Comunicarea este punctul său forte. Nu comunicarea standard, formală, ci aceea prietenoasă. Este profesor de limba şi literatura română la Colegiul Național „Radu Greceanu“ din Slatina.

În cadrul activităţii şcolare „Săptămâna verde”

A fost inspector şcolar general şi a îndeplinit cu profesionalist misiunea. Inspectoratul Şcolar al Judeţului Olt a fost, sub conducerea sa, o instituţie deschisă, iar la conferinţele de presă, jurnaliştii erau aşteptaţi cu poezii. Nu e nevoie de niciun moment de suspans pentru a-l prezenta pe cel mai cunoscut prof’ de română din judeţul Olt: Victor Hariton Iacobescu.

Respectat de comunitate, un om care respectă comunitatea, Victor Iacobescu este un profesor cu simţ civic şi ia atitudine ori de câte ori este nevoie.
Este profesorul care a intrat în lumea tinerilor pentru a-i aduce spre punctul său de interes: formarea de destine şi educarea elevilor.

În timpul liber, profesorul Iacobescu scrie poezii şi nu numai. Menţionăm două dintre volumele care poartă semnătura sa: „În căutarea lui Annabel Lee” şi „Corespondent pe frontul din trecut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...