Datorită senatorului Siminica Mirea, copii din Slatina, în vizită la Senat!

Date:

Mai mulţi copii, care provin de la Centrele de Zi „Complex Servicii Slatina” și „C.S. Amicii” din cadrul DGASPC Olt, au vizitat locul unde se concep, dezbat şi votează legile României. Aceştia au petrecut o zi la Parlamentul României şi, în special, la Senat. Astfel, Siminica Mirea continuă tradiţia de a invita tinerii să cunoască mecanismele legislative şi locul în care îşi deşfăşoară activitatea prima putere a statului.

„Cu ochii plini de curiozitate, micutii au avut oportunitatea să exploreze camerele și să înțeleagă mai bine procesul legislativ. Fiecare întrebare a lor a adus un zâmbet pe fețele noastre, iar entuziasmul lor a fost cu adevărat contagios.
Am fost extrem de încântați să împărtășim cu acești copii minunați mecanismul legislativ și povestea clădirii, oferindu-le totodată o perspectivă directă asupra instituțiilor care guvernează țara noastră. Sperăm că această experiență i-a inspirat și astfel vor continua să viseze măreț! O zi specială de învățare și bucurie pentru toți cei implicați!”, a declarat Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Spectacol extraordinar, de Ziua comunei Dăneasa!

Primarul comunei Dăneasa, Nicolae Soare îi invită pe fiii...

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...