Datorită senatorului Siminica Mirea, copii din Slatina, în vizită la Senat!

Date:

Mai mulţi copii, care provin de la Centrele de Zi „Complex Servicii Slatina” și „C.S. Amicii” din cadrul DGASPC Olt, au vizitat locul unde se concep, dezbat şi votează legile României. Aceştia au petrecut o zi la Parlamentul României şi, în special, la Senat. Astfel, Siminica Mirea continuă tradiţia de a invita tinerii să cunoască mecanismele legislative şi locul în care îşi deşfăşoară activitatea prima putere a statului.

„Cu ochii plini de curiozitate, micutii au avut oportunitatea să exploreze camerele și să înțeleagă mai bine procesul legislativ. Fiecare întrebare a lor a adus un zâmbet pe fețele noastre, iar entuziasmul lor a fost cu adevărat contagios.
Am fost extrem de încântați să împărtășim cu acești copii minunați mecanismul legislativ și povestea clădirii, oferindu-le totodată o perspectivă directă asupra instituțiilor care guvernează țara noastră. Sperăm că această experiență i-a inspirat și astfel vor continua să viseze măreț! O zi specială de învățare și bucurie pentru toți cei implicați!”, a declarat Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

DIGI24, o nouă identitate vizuală. La a aproape 12 ani de la lansare

În această seară, de la ora 19:58, DIGI24, fostul...

Senatorul Liviu Voiculescu se mută la PSD?

În ultima perioadă, pioni importanţi din PNL Olt au...

Deputatul Gigel Ştirbu, o nouă reuşită!

Ieri, în cadrul şedinţei comune a Parlamentului, a fost...

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...