Detalii neştiute! Cine erau Ioana şi Ionel Zahalca, victimele accidentului de la Podul Olt

Date:

Astăzi s-a stins din viaţă şi Ionel Zahalca (74 ani), şoferul maşinii accidentate de Marian Cristian Gheorghe (29 ani), fiul consilierului județean Ionel Cristian Gheorghe, care este și liderul sindicatului de la TMK.
Pe 27 februarie 2023, în jurul orei 17:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în apropierea podului Olt, a avut loc un eveniment rutier. Soţia şoferului a necesitat transportarea la spital. Ioana Zahalca (73 ani) nu a supravieţuit.
Pe conştiinţa tânărului şofer, cu o maşină scumpă, cumpărată cu aproape 500.000 lei, se află două suflete nevinovate, membri şi urmaşi ai unei familii respectate în comunitate.

Recent, cu ocazia Zilelor Slatinei, pe data de 22 ianuarie, în cadrul Galei Seniorilor, soţii Zahalca fuseseră premiaţi pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

„Cu mare durere în suflet vă anunțăm ca s-a stins din viață și al doilea înger al familiei noastre. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Un om minunat, plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze!
Veţi fi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să vă odihnească în pace!
Cuvintele nu reușesc să ne exprime durerea. Au plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Ne rugam la Dumnezeu sa se facă dreptate și cel care a produs acest accident să plătească!”, sunt cuvintele Nicoletei Petcu, rudă a victimelor accidentului, care a publicat şi portretul celor doi, care însoţeşte articolul.

Familie de istorie!
Pe strada Lipscani, din Slatina, se afla un magazin des frecventat de cei care voiau să arate bine şi să respecte ţinuta modernă a acelor vremuri. „La pălăria modernă” aparţinea lui Anton Zahalca, locul unde se găseau cele mai noi modele de pălării franţuzeşti. În special, obiectele de vestimentaţie, cumpărate de la celebrul magazin, erau etalate fie la cazino, unde se ţineau baluri, fie la Clubul Subofiţerilor, unde participau la diverse evenimente culturale.
Alţi membri ai familiei, Gheorghe și Florentina Zahalca, aveau casa pe lângă Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, demolată în anii ’70.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...