Se ascut cuţitele împotriva elevului agresat de profesoarele de la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal

Date:

După publicarea comunicatului IPJ Olt, care anunţa deschiderea unui dosar penal în acest caz, povestea a trecut la punctul următor al desfăşurării acţiunii.

După expoziţiune, când am aflat locul, cine sunt protagoniştii şi punctul de plecare al epopeii, povestea ajunge la intrigă, cea care va ne face trecerea către desfăşurarea acţiunii.

Surse din Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal, care au cerut expres să nu le fie dezvăluite identităţile, ne-au contactat pentru a ne spune că una dintre profesoarele acestuia îi contactează pe elevi să fie de partea ei.

Unii elevi afirmă că acceptă propunerea acesteia „de ruşine”, chiar dacă îl apreciază pe elev „pentru că era nevoie ca cineva să facă ceva”, cităm sursa.

Deşi pare o acuzaţie gravă, sursele afirmă că profesoara de chimie, Valentina Ciulavu, şi-ar contacta elevii de la mai multe clase „ca să mărturisească în favoarea dânsei”.

Aceeaşi sursă a mai povestit că directorul Liviu Mitroi ar încearca să se folosească de membri ai Consiliului Elevilor, pentru a obţine diverse informaţii de la elevul în cauză.

Urmează desfăşurarea acţiunii, pe care o vom monitoriza cu mare interes. De asemenea, aşteptăm puncte de vedere şi din partea celorlalţi protagonişti ai poveştii. Tăcerea nu este o formă de apărare.

Orice informaţii, materiale video, foto sau audio, documente, pot fi trimise la contactagendavirtuala@gmail.com. Vă garantăm protejarea identităţii în conformitate cu codul deontologic.

4 COMENTARII

 1. Vorbiti de agresivitatea profesoarelor dar de agresivitatea voastra cu care instigati la ura ce spuneti? V-ati gasit subiect de rating prin care sa denigrati si sunteti tare satisfacuti.. daca tot faceti ancheta si sunteti interesati sa expuneti situatia impartiali, contactati alti elevi si profesori din liceu si oferiti drept la replica.

  • Bună ziua! În primul rând, vă rugăm să nu ne acuzaţi de aşa ceva. E firesc ca orice publicaţie, post TV sau de radio să îşi dorească audienţă. Altfel, ar pleca acasă. Un magazin, dacă nu are clienţi, se închide.
   Suntem interesaţi de toate punctele de vedere ale părţilor implicate. Vă asigurăm de întreaga noastră imparţialitate, dar trebuie să primim deschidere şi de partea cealaltă. Am invitat public şi personal protagoniştii poveştii să ne ofere puncte de vedere. Singurul care, până în acest moment, a oferit un punct de vedere public, a fost inspectorul şcolar general. Elevul a trimis o scrisoare (a fost singura comunicare pe care a avut-o cu noi), directorul nu răspunde pe nicio cale de comunicare. Iar doamnele profesoare au fost invitate, după cum am spus, să îşi expună punctul de vedere. Nu putem obliga pe nimeni să o facă. Pe de altă parte, din diverse surse, din interiorul liceului, se oferă o serie de informaţii. Le publicăm doar pe cele pe care le verificăm.
   O duminică plăcută!

 2. Profesorul Bosogea de romana din Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” punea absenta daca un elev sau mai multi nu aveau manualul/cartea de romana. VI SE PARE NORMAL?

  • Fireşte că nu este normal. Te-ai adresat conducerii? Ne poţi trimite mai multe informaţii la emailul din articol, sau pe Facebook, prin Messenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...