Două veşti bune de la Şerbăneşti

Date:

Pe agenda primarului Mugurel Breoi se află două obiective care se află sau urmează cursul implementării. Vorbim aici de obţinerea finanţării pentru extinderea rețelei de gaze într-un sat şi pe mai multe străzi.

„Am primit finanțare guvernamentală, prin programul Anghel Saligny, pentru extinderea rețelei de gaze în satul Strugurelu (Jarcaleţi) şi pe str. Dumitru Popovici (de la pod până la ieşirea spre Crâmpoia), str. Lăutarilor, str. Dealul Papii, str. Rasolani, str. Lisa, str. Predani, str. Stârcu și str. Dumitru Caracostea. Prin acest proiect se realizeaza introducerea de conducta principala și racorduri la fiecare gospodarie.
Acest proiect este un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții, dezvoltarea comunității noastre și dovada că Serbăneştiul continuă calea modernizării, pe care am pornit împreună.
Alimentarea cu gaze este un proiect vital localității și o prioritate pentru actuala administrație dovada fiind faptul că în acești ultimi trei ani în Şerbaneşti a fost extinsă rețeaua de gaze pe o distanță de 7 km.
Odată cu realizarea acestui proiect Anghel Saligny, rețeaua de gaze va acoperii 95% din străzile Şerbăneştiului. În acest moment, se lucrează la elaborarea documentaţiei pentru achiziţia publică de proiectare şi execuţie lucrări, spune primarul comunei, Mugurel Breoi.

Un alt obiectiv important, care este în curs de implementare, este Sala de sport cu 180 de locuri. Investiția acesteia se ridică la suma de 7,70 milioane lei. Investiția se derulează cu finanțare prin Compania Națională de Investiții.

Lucrarea se află în stadiu avansat de executare. A fost montat acoperişul, o parte din tribună este construită şi o parte laterală a sălii a fost ridicată, iar lucrările continuă cu partea frontală a clădirii. Sala va fi inaugurată vara viitoare.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...