E neutră Primăria Slatina în războiul pacifist al cetăţenilor cu firma de la Cimitirul Strehareţi?

Date:

Pe reţelele de socializare, mai mulţi proprietari de locuri de veci şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la administrarea Cimitirului Strehareţi, din Slatina, de către firma concesionară Ecumenic Funerare. Aceasta percepe o „taxă de înfrumuseţare”, deşi realitatea nu arată cum ar trebui să fie o necropolă de municipiu reşedinţă de judeţ. De asemenea, mai sunt semnalate şi vânzări ale locurilor de veci ale unor proprietari care nu fuseseră înştiinţaţi că nu îşi plătiseră datoriile la timp.

Invitat la emisiunea „Reporter24”, moderată de jurnalistul Ionuţ Jifcu, la OLT TV, viceprimarul Slatinei, Alex Berechet, a fost chestionat cu privire la această… treabă.

„Am avut o mulţime de sesizări pe treaba asta. Încercăm să găsim soluţii cu Administrare Patrimoniu. Noi avem o comisie care monitorizează acest contract. Încercăm să avem un dialog cât mai productiv cu firma care a concesionat acest serviciu şi sperăm ca, în cel mai scurt timă, să ajungem la o concluzie, să zic aşa, fiecare să-şi respecte clauzele. Este o situaţie neplăcută. Am răspun la toate sesizările venite din partea cetăţenilor. Serviciul, care monitorizează contractul, a trimis hârtii către firma care administrează cimitirul. Sperăm ca firma respectivă să înţeleagă cetăţeanul şi să respecte în continuare contractul. Pentru că şi firma respectivă a făcut acolo câteva investiţii destul de importante, dar asta nu înseamnă că ar putea cumva să profite de chestia asta”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...