Elevi din Olt, în vizită la Palatul Parlamentului la inițiativa senatorului Mirea

Date:

Elevii și cadrele didactice de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina și de la Școala Gimnazială “Mihail Drumeș” Balș au vizitat Palatul Parlamentul la invitația senatorului social-democrat Siminica Mirea.

Vizita micuților la București a fost un act educațional la finalul căruia copiii au dobândit noi cunoștințe despre istoria clădirii Parlamentului, dar și despre procesul legislativ:

Am avut bucuria să mai primesc o vizita a elevilor și cadrelor didactice de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina și de la Școala Gimnazială “Mihail Drumeș” Balș, din județul Olt, la Palatul Parlamentului. Împreună, am explorat grandoarea și istoria acestei clădiri marcante, simbol al democrației și legislației noastre. În cadrul acestei vizite educative, am avut oportunitatea să împărtășim cunoștințe despre procesul legislativ, oferindu-le micilor noștri oaspeți o perspectivă captivantă asupra modului în care se iau deciziile ce influențează viitorul țării noastre. Nu mai este o noutate faptul că, atât pentru mine, cat și pentru colegii mei social-democrați, educația copiilor reprezintă o prioritate esențială, iar întâlnirea cu acești tineri încrezători a fost o sursă de inspirație. Le urez tuturor elevilor de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina succes în parcursul lor educațional și îi încurajez să viseze mare, pentru că viitorul aparține lor!” a transmis senatorul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...