Valentin Piciu: ”Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Verguleasa, din partea Partidului Social Democrat”

Date:

Valentin Piciu a anunțat că și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Verguleasa, din partea Partidului Social Democrat. Ca un om gospodar, actualul edil promite că își va continua misiunea de a face tot ce îi stă în putere pentru binele cetățenilor și va susține investițiile private, care vor fi pilonii de dezvoltare ai localități, asigurând, atât locuri de munca, cât și venituri suplimentare la bugetul local:

Azi, 22.04.2024, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Verguleasa, din partea Partidului Social Democrat. Consider ca am maturitatea administrativa, experienta si puterea de munca, necesare pentru a duce mai departe munca ultimilor 12 ani, iar faptul ca am obtinut aproape 1000 de semnaturi pentru a-mi putea depune candidatura, imi da increderea ca si dumneavoastră sunteti de aceeasi parere. Nu cred ca este cazul sa enumar investitiile derulate de-a lungul anilor, intrucat ele sunt bine cunoscute de toata lumea. Evident ca am multe proiecte pentru viitor, dar voi vorbi despre fiecare in momentul cand vor deveni certitudine, nedorind sa fac promisiuni electorale pe care sa nu le pot onora. Promisiunea certa este ca voi face tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Verguleasa. In plus, voi fi sustinatorul investitiilor private, care vor fi pilonii de dezvoltare ai localitatii, asigurand, atat locuri de munca, cat si venituri suplimentare la bugetul local. Ma refer la extinderea sectorului de exploatare a petrolului, avand in vedere descoperirea unui mare zacamant in zona noastra, dar si la deschiderea unei unitati de crestere a puilor, la fostul complex de la Valea Fetei. Vreau sa mentionez ca, toate lucrurile bune care s-au derulat in comuna noastra, se datoreaza in primul rand unor eforturi sustinute din partea mea si a oamenilor din aparatul de specialitate al primarului, dar cu sustinearea totala a consilierilor locali. Pe aceasta cale, vreau sa transmit multumiri, atat dumnealor pentru deschiderea si intelepciunea de care au dat dovada, cat si fiecaruia dintre d-voastra, pentru fapul ca ati votat oamenii potriviti pentru consiliul local. Sper ca si in urmatorul mandat sa-mi oferiti un consiliu local de acelasi calibru, din care sa nu faca parte persoane carora le place circul si scandalul. Nu cred ca ne permitem 4 ani de circ si de scandal. Evident, eu prefer sa lucrez cu consilierii locali propusi de mine pe lista Partidului Social Democrat. Alegerea este la d-voastra. Doamne ajuta!” a declarat social-democratul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

De 1 Mai, la Pădurea Strehareţi – muzică şi voie bună!

Cu mic, cu mare, slătinenii s-au îndreptat către Pădurea...

A fost inaugurat un Birou Notarial în Piatra-Olt

La solicitarea frecventă a cetățenilor care aveau nevoie de...

Programul de vizitare al Muzeului Judeţean Olt în perioada 1 – 6 mai 2024

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, Muzeul Judeţean...

Au apărut cireşele. Preţul exorbitant cerut de „producătorii” din Piaţa Zahana

Nici nu a început luna primelor cireşe româneşti, că...