Free Porn
xbporn

Făcu cum făcu și Cătălin Grecu, deputat social-democrat, dădu cu nuca şi-n … primarii PSD

Date:

Vineri, social-democratul Cătălin Grecu a fost prezent în orașul Drăgănești-Olt pentru a-i ține companie (a nu se citi campanie) preşedintelui organizaţiei locale, Viorel Nădescu, la acţiunea „Vinerea Verde”. Înarmați cu mănuși și saci menajeri, politicienii au trecut la trabă, au adunat gunoaiele de pe domeniul public, au zâmbit la poze, apoi s-au lăudat pe Facebook cu roadele muncii lor. Dar ce să faci când vrei să pari filozof și nu înțelegi esența citatelor?

În descrierea fotografiilor de la acțiunea „Vinerea Verde”, deputatul PSD Grecu critică administrația din Drăgănești-Olt pentru că nu are grijă de mediul înconjurător și astfel pune o etichetă gresiță orașului. Dar stai așa, că această acțiune s-a desfășurat și în alte orașe precum: Slatina lui Moț, Caracalul lui Doldurea, Corabia lui Oane, Balşul lui Rotea, Piatra lui Rada, Potcoava lui Enăchioaia. Până aici toti pesediști. Deci, să înțelegem că deputatul își critică și colegii de partid. Foarte bine! Un om corect care are puterea de a spune verde în față, fără să cocoloșească pe cineva. Așa că, domnilor primari, mai sus menționați, aveți grijă de orașele pe care le conduceți, că eticheta unui oraș ține de o administrație atentă cu mediu, iar din pozele postate din timpul acțiunilor, peste tot sunt mormane de deșeuri!

„Eticheta unui oraş ţine de o administraţie atenta cu mediul înconjurător şi curăţenia din comunitatea pe care o reprezintă.
Într-un oraş murdar şi prăfuit, este nevoie de campanii de ecologizare menite să schimbe impresia unui oraş ignorat, într-unul care are ceva de spus în zona economică a judeţului.” a comentat Grecu pe pagina sa de socializare.

Pozele vorbesc de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...