FileList.ro, cea mai mare platformă de piraterie online. Veste bună de ultim moment

Date:

După 16 ani de existenţă, împliniţi pe 4 septembrie, cea mai importantă platformă de piraterie online îşi va înceta activitatea, după cum arată o postare de pe prima pagină care anunţa asta.

Platforma FileList.ro este locul de unde mulţi români îşi pot descărca filmele, muzica şi cărţile preferate, toate fişiere de bună calitate. Accesul în platformă se poate face doar prin invitaţie.

„Dragilor,
Îmi pare rău că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici se încheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificilă, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate.
Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site. Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și priorități mele din viață de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți, iar eu am investit suficient timp aici.
Am vrut să las site-ul altcuiva, care să se ocupe de comunitate în continuare dar din păcate nu am cui să-l las. ToXiC, cel care urmează să îmi ia locul nu mai este printre noi.
Responsabilitatea este mare, avem un număr imens de useri care au și date sensibile ce nu pot fi lăsate pe mâinile oricui. Se pot face abuzuri mari și cine are puterea absolută poate decide cu privire la tot ce ține de comunitate, deci evident este nevoie de un om de încredere, capabil dar care să aibă și cunoștințe tehnice foarte avansate pentru asigurarea securității utilizării și buna funcționare a site-ului.
Destul de greu de găsit un asemenea om care să fie integrat aici și să împărtășească aceleași valori și să aibă aceeași dedicare de care v-ați bucurat în ultimii 16 ani.
Am decis că cel mai OK este să închid site-ul decât să risc cu așa ceva.
Îmi pare sincer rău, am investit și eu foarte multă muncă aici și mereu am avut comunitatea în suflet.
În calitate de SysOp vă mulțumesc pentru implicarea voastră activă în comunitatea noastră. Am apreciat profunde contribuții valoroase, pasiunea pe care ați adus-o și efortul depus. FileList nu ar fi ce este astăzi fără implicare voastră, a tuturor!
Ce se întâmplă de acum înainte?
Din momentul acesta donațiile sunt închise și suma pe care o deținem acoperă cheltuielile pentru încă 2-3 luni de zile.
În acest timp puteți încă bucura de site, puteți descărca ce aveți nevoie de aici și puteți să postați mesajul de rămas bun în topic.
După aproximtiv 3 luni, undeva prin ianuarie 2024, site-ul se va închide definitiv.”, scrie cel cunoscut sub spseudonimul EboLLa, deţinătorul platformei.

Chiar dacă pirateria filmelor, a muzicii, a cărţilor şi tuturor operelor cu drept de autor este interzisă de lege, unii utilizatori de pe forumul platformei afirmă că „o să le fie dor şi userilor cu uniformă”.

Cu toate astea, acum câteva momente, deţinătorul platformei a venit cu vestea care va bucura toţi fanii. Chiar dacă totul a părut o strategie de marketing. Site-ul nu se va închide:

„Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca sunt un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră sa auzit și acum.
Mă bucur să vă anunțați site-ul nu se va închide!
Din acest moment sunt pornite și donații înapoi, deci totul revine la normal.
Unul din fondatorii site-ului, God , a revenit si va prelua tehnica din nou ca site-ul sa fie in continuare in viată. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul de vedere.
Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealată parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le-o fac pe SysOp. Deci va primi promova la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!
Împreună vor continua munca necesară menținerii în viața acestui site.
Acestea sunt spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa , mă retrag definitiv din comunitate.
Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele! Sunteți minunați și vă apreciez pe toți!
Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs.! A tuturor. Rămâneți cu bine! :dragoste:
Așadar haideți să le urăm Oanei și lui Dumnezeu mult succes!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...