Nicuşor Dan, primarul Capitalei României, îl susţine pe Oleg Burlacu la Primăria Chişinăului

Date:

Chişinău, capitala Republicii Moldova, are o opţiune demnă pentru a păşi pe calea europeană. Sunt paşi făcuţi cu determinare, profesionalism şi predictibilitate. Este vorba despre avocatul Oleg Burlacu, care a profesat mai mulți ani în România, iar până de curând a ocupat fotoliul de viceprimar al Sectorului 5 al Capitalei României, din partea Partidului Naţional Liberal. Acesta a fost a fost desemnat, de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) pentru funcția de primar general al capitalei Republicii Moldova.

Luni, 16 octombrie a.c., la Bucureşti, Oleg Burlacu s-a întâlnit cu primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan. Edilul-şef al Capitalei a reiterat susţinerea faţă de candidatul propus pentru a conduce destinele capitalei de peste Prut. Acesta a menţinut o colaborare profesională foarte bună cu viceprimarul Sectorului 5, Oleg Burlacu, fapt pentru care îşi pune toată încrederea în demersul său de a căştiga Primăria Chişinăului şi de a aduc schimbarea aşteptată de multă vreme.

„În viața de zi cu zi sunt avocat, cu o vastă experiență în Administrația Publică Locală (APL) peste Prut. Deși e vorba de o meserie privată, tot ce am făcut eu până acum este destul de public și cunoscut cumva de presă. Am muncit foarte mult în afara R. Moldova. Am plecat din aceleași motive pentru care au plecat foarte mulți concetățeni de-ai noștri. Cred cu tărie că cei care au plecat pot să revină și să dea plus valoare R. Moldova. Cu Vlad Filat am făcut cunoștință prin intermediul prietenului Ruslan Verbițchi. Am primit propunerea de a candidat cât se poate de deschis. E vorba de o mare responsabilitate”, a precizat Oleg Burlacu pentru site-ul www.ziarulnational.md

Oleg Burlacu este avocat, cu o vastă experiență în domeniul juridic, doctorand în Drept Internațional Public și European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...