Nicuşor Dan, primarul Capitalei României, îl susţine pe Oleg Burlacu la Primăria Chişinăului

Date:

Chişinău, capitala Republicii Moldova, are o opţiune demnă pentru a păşi pe calea europeană. Sunt paşi făcuţi cu determinare, profesionalism şi predictibilitate. Este vorba despre avocatul Oleg Burlacu, care a profesat mai mulți ani în România, iar până de curând a ocupat fotoliul de viceprimar al Sectorului 5 al Capitalei României, din partea Partidului Naţional Liberal. Acesta a fost a fost desemnat, de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) pentru funcția de primar general al capitalei Republicii Moldova.

Luni, 16 octombrie a.c., la Bucureşti, Oleg Burlacu s-a întâlnit cu primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan. Edilul-şef al Capitalei a reiterat susţinerea faţă de candidatul propus pentru a conduce destinele capitalei de peste Prut. Acesta a menţinut o colaborare profesională foarte bună cu viceprimarul Sectorului 5, Oleg Burlacu, fapt pentru care îşi pune toată încrederea în demersul său de a căştiga Primăria Chişinăului şi de a aduc schimbarea aşteptată de multă vreme.

„În viața de zi cu zi sunt avocat, cu o vastă experiență în Administrația Publică Locală (APL) peste Prut. Deși e vorba de o meserie privată, tot ce am făcut eu până acum este destul de public și cunoscut cumva de presă. Am muncit foarte mult în afara R. Moldova. Am plecat din aceleași motive pentru care au plecat foarte mulți concetățeni de-ai noștri. Cred cu tărie că cei care au plecat pot să revină și să dea plus valoare R. Moldova. Cu Vlad Filat am făcut cunoștință prin intermediul prietenului Ruslan Verbițchi. Am primit propunerea de a candidat cât se poate de deschis. E vorba de o mare responsabilitate”, a precizat Oleg Burlacu pentru site-ul www.ziarulnational.md

Oleg Burlacu este avocat, cu o vastă experiență în domeniul juridic, doctorand în Drept Internațional Public și European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Maşina timpului. Expoziţie cu şi despre moda din perioada comunistă

„Moda în perioada comunistă. Fantezie, rafinament eleganță” este titlul...

Muzeul Judeţean Olt, solidar cu muzeele din ţară. Care este motivul

Printr-un scurt comunicat de presă, Muzeul Județean Olt anunţă...

Capodopere din arta românească, de la Muzeul Național Brukenthal Sibiu, faţă în faţă cu publicul slătinean

Eveniment cultural inedit la Slatina, găzduit de Muzeul Judeţean...

Balş, în plină dezvoltare. Hengst Filtration a deschis o fabrică în oraşul de pe Olteţ

Administraţia locală a oraşului Balş readuce demnitatea unei comunităţi...