Încă un proiect important, bifat în agenda primarului Marian Vasile

Date:

Redactarea unei liste cu realizările primarului Marian Vasile, de la Studina, necesită timp, dar, pe scurt, vă aducem la cunoştinţă un nou proiect ce se va concretiza în curând. Este vorba despre un nou contract de investiţie, care are ca obiect finanțare pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă din comunp, în valoare de 9.600.000 de lei.

„Sunt bucuros pentru o nouă reușită pe plan administrativ! Am semnat împreună cu domnul ministru al dezvoltării, Adrian Veștea, contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă din comuna Studina, in valoare de 9.600.000 de lei. Anul acesta terminăm cu aducțiunea de gaze și tocmai bine din primăvară începem execuția pentru modernizarea sistemului de apă!
Vă mulțumesc, domnule ministru Adrian Veștea, vă mulțumesc din suflet celor din frumoasa mea echipă administrativă, fără de care nu aș fi putut să realizez tot ceea ce am realizat până acum și vă doresc să fiți sănătoși, să aveți aceeași putere de muncă, același drag și același respect pentru munca pe care o depuneți și pentru cetățenii frumoasei noastre localități!
La Studina povestea către performanță, civilizație și bunăstare continuă! Dumnezeu să ne ajute să fim sănătoși și bucuroși de viață in liniște și pace!”, declară Marian Vasile, primarul corect, pentru Studina europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...