test

Forţa Dreptei, în linie dreapă spre reuşită. Ludovic Orban: „2024 reprezintă un an de cumpănă, crucial pentru România”

Date:

Peste 1400 de participanţi, membri ai partidului Forța Dreptei (FD) din toate județele, s-au reunit sâmbătă 19 august 2023, în cadrul conferinței naționale „Forța de a reuși”, desfășurată la București. Liderilor FD li s-au alăturat invitați din partea partidelor democratice de opoziție și primarul Capitalei.
În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei.

Ludovic Orban, Preşedintele partidului Forţa Dreptei le-a transmis colegilor, că anul viitor este unul crucial, de cumpănă pentru România şi astfel trebuie să înceapă să identifice şi să decidă asupra candidaţilor pentru funcţiile de primar din toaţă ţara. De asemenea, din luna septembrie trebuie să înceapă o campanie de informare în teritoriu, deoarece mai sunt şi români care nu cunosc prea multe despre Forţa Dreptei, a mai spus Orban, care le-a urat colegilor de partid „spor la treabă şi să înfrângem din nou ciuma roşie”.

„În România este nevoie de o schimbare și e obligația noastră, a fiecărui membru al Forța Dreptei, să ia legătura cu orice om care suferă, care și-a pierdut încrederea, care este dezamăgit, care este revoltat de ceea ce se întâmplă în România, să le arătăm oamenilor că există soluție. Există oameni pregătiți, există oameni corecți, există oameni cinstiți, există oameni care au viziune, există oameni care au bun-simț, au dragoste de oameni, au dragoste de muncă și au capacitatea să ducă România în direcția corectă și, mai ales, să ducă România spre statura la care avem dreptul și pe care o merităm. Anume, de putere regională în Europa centrală și de Est, de țară economică dezvoltată, de țară a cărui cuvânt să conteze în Europa și în întreaga lume.

În România, oamenii corecți, oamenii educați, oamenii pregătiți, responsabili, oamenii care se duc dimineață la muncă, care spun adevărul, cărora le e rușină să mintă, oamenii care nu fură, care își câștigă cinstit existența, sunt majoritari! Ei trebuie să se trezească și să dea direcția corectă a României. România nu mai poate fi guvernată de niște prostălăi și de niște oameni care nu au absolut niciun fel de pregătire și niciun fel de statură morală numai din cauza faptului că oamenii corecți, oamenii cu bun-simț, oamenii educați, stau acasă în ziua votului.

Nu putem accepta asta, trebuie să mergem către fiecare om care a făcut ceva la viața lui, care este pregătit să schimbe în bine lucrurile, care se pricepe la ceva, care știe care e direcția corectă, care își trăiește cinstit și onest existența, și să-l convingem că soarta României este în mâna fiecăruia dintre ei și că singura soluție pentru a pune punct acestei guvernări submediocre, aceste dominații a clientelismului, corupției și nepotismului, este să se mobilizeze și să voteze o formațiune politică de centru-dreapta, iar în cazul constituirii unei coaliții, cu acea coaliție de centru-dreapta.”, spune Ludovic Orban.

Conferinţa de sâmbătă este primul semnal la nivel înalt dat de către cele trei partide, FD, USR şi PMP, că vor forma un nou pol de dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Senatoarea Siminica Mirea: „Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească!”

Ziua de 24 iunie este recunoscută drept Ziua Internaţională...

EXCLUSIV | Care era numele real al poetului Ion Minulescu

În broşura intitulată: „I. Minulescu - Nu sunt ce...

Investiţie în DJ657. Marius Oprescu a semnat contractul

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a semnat azi,...

Lucrări la infrastructura rutieră în Slatina. Ce străzi sunt vizate

Primăria Slatina anunţă realizarea unor lucrări la infrastructura rutieră...